Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'ın Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Çanakkale ruhunun hala yaşatıldığını belirterek, tüm şehitleri rahmetle andı.

        Başkan Vekili Atıf Çiçekli, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tüm imkansızlıklara rağmen 18 Mart 1915 günü destan yazıldığını söyleyen Atıf Çiçekli, "Çanakkale Zaferi, bir milletin kahramanlık mücadelesiydi. Milli ve manevi değerleri için hayatını ortaya koyan kahramanlarımızın kazandığı bu eşsiz zafer, milletimizin yeniden dirilişine şahitlik etmiştir. Malazgirt'te olduğu gibi Çanakkale'de de milletimizin ortaya koyduğu destansı ruh halen yaşıyor. Bugün de ister yurt içinde ister Afrin başta olmak üzere milletimizin desteğini alan Mehmetçiğimiz, destan yazmaya devam ediyor. Edremit'teki vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünün korunması için canlarını feda etmişlerdir. Afrin başta olmak üzere hain terör örgütüne yönelik devletimizin bekası ve milletimizin huzuru için kahramanlarımız görevlerinin başındadırlar. Bugün üzerinde yaşadığımız bu vatanı, uğrunda can veren aziz şehitlerimize borçluyuz. Bizler de kahramanlarıyla gurur duyan nesiller olarak, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkacağız. Bu vesileyle bir hafta içerisinde Edremit ilçemizde hain terör örgütü tarafından şehit edilen 2 kahraman güvenlik korucumuz ve Afrin şehitlerimiz başta olmak üzere vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa