Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak-Kozlu arası sefer yapan minibüs şoförleri bir günlük gelirlerini Mehmetçik Vakfına bağışlamak için kampanya başlattı.

        Zonguldak-Kozlu arası üst yola taşımacılık yapan 18 aracın şoförleri bir günlük gelirlerini Mehmetçik Vakfına bağışladı. Sabah saatlerinde başlayan uygulama gün boyunca devam etti. Durak önünde başlayan kampanyaya Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Zonguldak Şoförüler Odası Başkanı Osman Bahar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, Zonguldak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun da destek verdi.

        Düzenlenen kampanyanın diğer duraklara örnek olmasını isteyen Zonguldak Şoförler Odası Başkanı Osman Bahar, "Meslektaşlarımız Afrin'de şehit olan askerimiz ve polisimizle yardımlaşma anlamında böyle bir etkinlik düzenlendiler. Şehit ailelerine yardımcı olmak adına böyle bir kampanya düzenlemişler. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu kampanya diğer duraklara da örnek olur" dedi.

        Kampanya ve yardımların en az bir bomba en az bir füze kadar teröristlerin kafalarına ineceğini ifade eden Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, "Bizim manevi değerlerimize her kesimin sahip çıkması gerekiyor. Sadece bir kesimin değil bütün esnafımızın sahip çıkması büyük önem taşıyor. Bu noktada Afrin'de askerimiz ve polisimiz tarafından yürütülmekte olan bu harekatta arkadaşlarımız gönül birlikteliği yaptılar ve bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışlıyor. Devletimizin bu yardımlara ihtiyacı olduğundan değil zaten devletimiz bu imkanları sağlıyor. Önemli olan bunu düşünebilmektir. Ben eminim buradaki kampanya ve yardımlar en az bir bomba en az bir füze kadar teröristlerin kafalarına inecektir. Ben tekrar dolmuş şoförlerimizi bu anlamlı düşüncelerinden dolayı kutluyorum. İnşallah en az şehitle ülkemiz terörü bertaraf edecektir. Bu sebeple bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum" şeklinde konuştu.

        Mehmetçik Vakfına destek olmak için durak çalışanları ile etkinlik yapmak istediklerini ifade eden Durak Başkanı Rıza Demir, "Arkadaşlarla bir olduk. Böyle etkinlik yapmak istedik. 18 aracımız çalışanlarımızla beraber gün boyunca bütün kazancımızı Mehmetçik Vakfına bağışlıyoruz. Katkı sağlayan destek veren herkese teşekkürler. Allah herkesten razı olsun" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa