Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Anaokulu öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programı düzenlendi.

        Bilecik Anaokulu Konferans Salonu'nda yapılan programa Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik Anaokulu Müdürü Müge Üstünbaş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Programda açılış konuşması yapan Bilecik Anaokulu Müdürü Müge Üstünbaş, Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla öğrencilerimizde bir farkındalık oluşturmak ve onlara tarih bilinci kazandırmak amacıyla bu programı düzenlediklerini söyleyerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

        Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise, çocukların bu yaşlardan itibaren vatan ve millet sevgisini kazanarak büyümelerinin son derece önemli olduğunu, ülkeyi emanet edecekleri bugünün küçüğü ama yarının büyüğü olan çocuklara kahraman atalarını tanıtmanın, tarih şuuru kazandırmanın gelecek açısından elzem olduğunu ifade etti. Durmuş, "Ülkemiz içerideki ve dışarıdaki düşmanlar tarafından zaman, zaman saldırılara maruz kalıyor. Bunun bir örneğini 15 Temmuz gecesi yaşadık. Milletimiz içerideki ve dışarıdaki düşmanlara fırsat vermedi. Bundan sonra da bu milleti hiçbir güç yıkamaz. Vatan, millet ve bayrak sevgisiyle yetişen yavrularımız ön saflarda yerini alarak buna asla izin vermeyecekler. Ben bu anlamda tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, düzenlenen program dolayısıyla Okul Müdürü Müge Üstünbaş'a, öğretmenlerimize ve katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

        Program, minik öğrencileri şiir okumaları ve gösterilerini sunmalarının ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa