Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum Fotoğraf Sanatı Derneği (ERFOD) Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı anısına "ERZURUM" temalı fotoğraf sergisi düzenledi.

        MNG AVM de Atatürk Üniversitesi 'nin katkılarıyla gerçekleştirilen serginin açılışını Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu yaptı. Sergi açılışımıza 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Ömer Çomaklı ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili katıldı.

        Yoğun ilgi gören "ERZURUM" sergisi üç gün boyunca açık kaldı.

        Erzurum Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yıldıran Yıldırım, fotoğraf sergisinin büyük ilgi gördüğünü söyledi.

        Amaçlarının fotoğraflarla da olsa Erzurum'un tanıtımına katkıda bulunmak ve Tarih sayfalarına Erzurum'u bir kez daha nakşetmek olduğunu ifade eden Prof. Dr. Yıldırım başta Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ömer Çomaklı olmak üzere desteğini esirgemeyen herkese minnettar olduğunu söyledi.

        Prof. Dr. Yıldırım, düzenledikleri sergide kendilerini yalnız bırakmayan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'na, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu'na, Atatürk Üniversitesi Rektörü Ömer Çomaklı'ya ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekiline ve Erzurumlulara, ayrıca katkılarından dolayı da MNG AVM yetkililerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa