Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye Belediyesi, vatandaşların taleplerini yerine getirmeye ve ilçedeki spor alanlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Son olarak, Öğretmenler Mahallesi sahil kesiminde Burhaniye Yelken Kulübü'nün yanındaki alana Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni spor alanı yapımı için çalışmalar başlatıldı.

        Gençlerin spor yapmalarına imkan sağlayacak yeni spor alanları oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi, vatandaşlar tarafından gelen talepler doğrultusunda, Öğretmenler Mahallesi sahil kesimindeki eski spor aletlerini söktü ve yerine çok amaçlı spor sahası yapmak için kolları sıvadı.

        En kısa sürede tamamlanması planlanan proje kapsamında, yapılacak basketbol sahasının etrafı tel çitlerle çevrilecek. Sökülen spor aletlerinin yerine yenileri koyulacak ve alanda gençlerin futbol oynayabilmeleri için mini kaleler yer alacak.

        Sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çeken ve Burhaniyelilerin rahatça spor yapabilmeleri için imkan yaratmaya gayret gösterdiklerini belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Halkımızın isteklerine kulak vererek, kentin değişik noktalarında spor alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza ve gençlerimize yeni alanlar kazandırarak, onları spora teşvik etmek amacıyla yeni projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa