Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi, '1 Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor' Projesi kapsamında ilçede ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

        Bahar aylarıyla birlikte çevre düzenlemesi çalışmalarına hız veren Yunusemre Belediyesi, ilçeyi ağaçlandırıyor. 1 Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor Projesi kapsamında Tekstilciler Sitesi, Mareşal Fevzi Çakmak, Muradiye, Sarıahmetli, Maldan ve Dazyurt Mahallesi'ni ağaçlandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yüzlerce ağacı toprakla buluşturdu. Çalışmalara ilişkin bilgi veren Park ve Bahçeler Müdürü Volkan Aydoğdu, "Bahar aylarıyla birlikte park ve bahçe, cadde ve şehrin muhtelif noktalarında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Belirli bir program dahilinde devam eden ağaçlandırma çalışmalarımızla da yüzlerce fidanı toprakla buluşturduk, buluşturmaya da devam ediyoruz. Ekiplerimiz, Tekstilciler Sitesi, Mareşal Fevzi Çakmak, Muradiye, Sarıahmetli, Maldan ve Dazyurt Mahallesi'nde ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirdi. Belediye Başkanımız Mehmet Çerçi'nin talimatları doğrultusunda, yemyeşil bir Yunusemre için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa