Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Maliye Bakanı Naci Ağbal, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı'yı ziyaret etti. Ağbal, yeniden il başkanlığına seçilen Kahtalı'ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

        Günü birlik programla Malatya'ya gelen Maliye Bakanı Ağbal, ziyaretlerinin son durağı olarak AK Parti İl Başkanlığına geçti.

        Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti il teşkilatımıza ve Malatya'mıza yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı, Malatya'nın sorunlarına vereceğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Malatya teşkilatı olarak 13 ilçemizin ve il ana kademe ve kadın kolları kongrelerini tamamladık. 31 Mart'ta da gençlik kollarımızın kongresini tamamlayarak, tamamen bundan sonraki süreçte 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde teşkilatlar olarak mahalle başkanlarımızla, sandık yönetimlerimizle, müşahitlerimizle birlikte önümüzdeki süreçte olacak yerel ve genel seçimler için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda Malatya'da bizden önceki 5 arkadaşımız da ve biz de beraber teşkilatlarımız hiçbir zaman fesih yememiş, her zaman kendi içerisinden çıkartıp güçlü bir teşkilatımız var. Malatyalı hemşehrilerimiz de ilk günden beri AK Parti'ye, Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek veriyor. Son seçimlerde yüzde 70 gibi bir destekle ve 107 bin üyemizle beraber AK Parti'ye büyük bir destek veriyor Malatya'mız" dedi.

        "Bitecekse bugün bitsin, yarına neden kalsın"

        Maliye Bakanı Naci Ağbal ise yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade ederek, "Ben bugün Malatya'da olmaktan, sizleri burada ziyaret etmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Yapılan kongrelerde güven tazeleyen yeni dönemde sorumluluk üstlenen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, Allah yardımcıları olsun. Bugüne kadar bu görevlerde bulunan kardeşlerimiz nasıl bu bayrağı en yukarılara taşıdılarsa sizin başkanlığınızda teşkilat olarak bayrağı daha da yukarılara taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz. Teşkilatlarımız her zaman tabanla, milletle bir. Milletin yanında bugüne kadar çok güzel faaliyetler yaptılar. Bizim en büyük gücümüz teşkilatlarımız. Bizde işleri yarına bırakma yok. Bitecekse bugün bitsin, yarına neden kalsın" şeklinde konuştu.

        Bakan Ağbal'ın ziyaretine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve üyeler de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa