Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erciyes Üniversitesi, Kafkasya Üniversiteler Birliği'ne (KÜNİB) resmen üye oldu. Erciyes Üniversitesi'nin Kafkasya Üniversiteler Birliği'ne üyelik beratı Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven'e takdim edildi.

        Kafkasya Üniversiteler Birliği 7. Olağan Kongresi, İstanbul Maltepe Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

        "Tarihi İpek Yolunun Yeniden İnşası ve Kafkaslarda Sınırsız İmkânlar" ana temasıyla düzenlenen ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın katıldığı kongrede, birliğe üye olan üniversiteler için katılım töreni düzenlendi.

        Kafkasya Üniversiteler Birliği'ne daha önce üye olan Erciyes Üniversitesi'nin üyelik beratını Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven'e, Kafkasya Üniversiteler Birliği Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz takdim etti.

        Temel amacı bölgesel işbirliğini artırmak, ülkeler arasında öğrenci ve öğretim üyesi akışkanlığını sağlamak, proje ve sempozyumlarla bölge gençliğini ortak bir gelecek ülküsü etrafında birleştirmek olan Kafkasya Üniversiteler Birliği'nin (KÜNİB), hala hazırda bir çok ülkeden 122 üyesi bulunmaktadır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa