Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum'da yaşayan 68 yaşındaki N.B. isimli vatandaşın dolandırıcılar tarafından 36 bin TL dolandırılmasını Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri önledi.

        Edinilen bilgiye göre Turgutreis Mahallesi'nde yaşamını sürdüren 68 yaşındaki N.B.'yi arayan ve kendisini Komiser Coşkun olarak tanıtan bir şahıs, N.B.'nin adının Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'ne karıştığını ve hesabında bulunan paraların seri numaralarının FETÖ üyelerince kullanıldığını ifade edip, suçluların yakalanmasını sağlamak için hesabındaki paraların geçici olarak kendi hesabına yatırılması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine paniğe kapılan N.B., hesabındaki 36 bin TL parayı kendisini Komiser Coşkun olarak tanıtan şahsın hesabına aktardı.

        Bugün öğle saatlerinde Turgutreis Jandarma Karakol Komutanlığı'na müracaat eden N.B., olayı jandarmaya anlattı. Bunun üzerine jandarma ekipleri bahse konu banka yetkilileri ile irtibata geçerek olayın bir dolandırıcılık vakası olduğunu belirttiler. Banka yetkilileri ile koordineli bir şekilde çalışan jandarma ekipleri, İstanbul'da yaşayan D.M.A. adlı şahısa ait olduğu tespit edilen hesaba bloke konulmasını sağladı.

        N.B. tarafından yatırılan paranın dolandırıcıların eline geçmesi engellenirken, olayla ilgili soruşturmanın da sürdüğü öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa