Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trakya ABİGEM A.Ş. Fatih Yaldız'ın eğitmen olarak katıldığı 'Karar Verme ve Problem Çözme Teknikleri' eğitimi Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlendi.

        Toplantıya Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Eren katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Eren, "Üyelerimize yönelik sürdürdüğümüz eğitimler kapsamında düzenlenen Karar Verme ve Problem Çözme Teknikleri eğitimine hoş geldiniz. Tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, toplantının verimli geçmesini temenni ediyorum" dedi.

        Toplantıda karar verme süreci, karar verme sürecinin temel öğeleri, örgütsel karar türleri, iyi bir kararın ölçütleri, kararsızlık nedenleri ve muhtemel sonuçları, başarılı problem çözme ile ilgili zihinsel süreçler, etkin problem çözme için gereklilik ve yeterlilik koşulları ve problem çözme süreci ve teknikleri anlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa