Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Belediyesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü öğrencileri tarafından sahnelenen 'Miniklerden Seçmeler' isimli oyun öğrencilerden büyük beğeni topladı.

        Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, eşi Fulya Kutlu ve protokol eşleri, belediye konservatuarı tiyatro bölümü öğrencileri tarafından minik öğrenciler için hazırlanan 'Miniklerden Seçmeler' adlı tiyatro oyununu öğrencilerle birlikte seyretti. Birçoğu ilk kez tiyatroya gelen öğrenciler oyunu çok beğendi.

        Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda sahnelenen ve Mustafa Doğan tarafından yönetilen 'Miniklerden Seçmeler' isimli oyununu başından sonuna kadar ilgiyle izleyen öğrenciler, oyun sonunda düzenlenen etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya ve oyunculara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa