Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli'nde yaşayan hasta, yaşlı ve engelli olup, yemek yapamayacak durumdaki vatandaşlara günlük iki öğün yemek ulaştırıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile Kocaeli'de ikamet eden mağdur durumdaki vatandaşların sıkıntılarına çare olmaya devam ediyor. 'Gönül Kazan' projesi ile hasta, engelli ve yaşlı olup yemek yapamayacak durumdaki ailelere çözüm olarak günlük iki öğün hazır yemek ulaştırıyor.

        Proje kapsamında yemek ulaştırılan aileler, "Belediyemizden, Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Allah razı olsun. Allah devlete millete zeval vermesin, yolunuz açık olsun, vatan millet sağ olsun" şeklinde karşılık veriyor.

        Proje kapsamında herhangi bir markete gitmek zorunda kalmayan aileler, evlerine kadar teslim edilen gıdalar sayesinde zahmetsiz bir şekilde bu ihtiyaçlarını giderebiliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa