Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

        Başkan Özgüven mesajında, "Çanakkale Zaferimizin 103. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla idrak ediyoruz. Tüm dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' dedirten Mehmetçiklerimizi saygı ve hürmetle anıyoruz. Çanakkale Zaferi tarihimizin en şanlı zaferlerinden birisidir. 103 yıl önce ecdadımız düşmana Çanakkale'yi dar etmiş destansı bir zafere imza atmıştır. Çanakkale ruhunun üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen aynen var olduğunu 15 Temmuz darbe teşebbüsünde bizzat yaşadık. En zayıf anında bile 'Çanakkale geçilmez' dedirten bir inancın mirasçısı olan bu millet, kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla 15 Temmuz'da vatanını koruma, demokrasiye ve bağımsızlığına sahip çıkma konusundaki kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir. Çanakkale'de olduğu gibi bugün Afrin'de de Türkiye Cumhuriyeti üzerinde plan kurulamayacağını, oyun oynanamayacağını kahraman Mehmetçiklerimiz tüm dünyaya göstermektedir. Allah ordumuzun, Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu mukaddes vatanı bize emanet eden tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa