Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup'un 23. haftasında 18 Mart Pazar günü saat: 13.30'da Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşacak İnönü Üniversitesispor'da sezon başından beri devam eden parasal kriz giderek büyüyor.

        BAL'da ekonomik sorunlarla boğuşması nedeniyle teknik heyetini ve futbolcularını daha önce kaybeden kırmızı beyazlılar, şimdi de maça çıkmama tehlikesiyle karşı karşıya.

        Hafta sonu oynanacak Malatya derbisi öncesi baş gösteren ödeme sorunu futbolcuların sabrını taşırırken, takımın idmanlara çıkmadığı ifade edildi.

        Kulüp Başkanı Nurettin Uğur'un hafta başı sözünü verdiği ödemelerin yapılmaması üzerine idmana çıkmama kararı alan futbolcuların, Pazar günü oynanacak Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçına da çıkmayacaklarını yönetime ilettikleri öğrenildi.

        Bu gelişmeden sonra Başkan Uğur'un Pazar günkü maç öncesi ödeme sözü verdiği, ödemelerin yapılması halinde takımın maça çıkacağı ifa edildi.

        İnönü Üniversitesispor BAL'da 18 puanla 10. sırada bulunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa