Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısıyla Tokat'ın Niksar ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından esnafa Türk bayrağı dağıtıldı.

        Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya ve Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma haftasında ilçe merkezindeki esnafa Türk bayrağı hediye etti ve tüm vatandaşları ev ve iş yerlerini Türk bayrağı ile donatmaya davet etti. Kaymakam Kapankaya, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününün önemini anlatmaya kelimelerin yetmeyeceğini belirterek,"Çanakkale Zaferi, vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını Allah yolunda feda eden, kahraman şehitlerimizi andığımız gündür, Çanakkale Cumhuriyetin önsözüdür. Allah rızasına eren şehitlerin destanıdır." dedi.

        Bugün özgür olarak yaşanılan topraklara çok kolay sahip olunmadığının bilinmesi gerektiğini vurgulayan Kapankaya,"Bu bayrakları da 18 Mart ve tüm milli günlerimizde iş yerlerine asmaları için milli konulara duyarlı Niksarlı esnaflarımıza dağıtıyoruz ve 18 Mart günü de şehitlikte düzenlenecek programa halkımızı davet ediyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa