Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Türkiye'nin üretimde daha ileriye gitmesi için sizlerin en iyi şekilde eğitim alması önemli" dedi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 1982 yılında mezunu olduğu Körfez Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret etti. İlk olarak okul yönetimi ve öğretmenler ile bir araya geldi. Öğretmenlere önemli bir görev üstlendiklerini belirten Başkan Baran, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi meslek sahibi yapacak olan sizlersiniz. Verdiğiniz emek önemli" dedi.

        Başkan Baran, daha sonra öğretmenler ile birlikte öğrencilerin eğitim gördüğü ve üretim yaptığı atölyeleri ziyaret etti. 1982 yılında mezun olduğu okula her geldiğinde güzel duygular yaşadığını belirten Başkan Baran, "Meslek liseleri Türkiye'deki üretimi çok daha kaliteli hale getiren ve kalifiye insan kaynağını yetiştiren okullarımızdır. Türkiye'nin üretimde daha ileriye gitmesi için sizlerin en iyi şekilde eğitim alması önemli" şeklinde konuştu.

        Meslek liselerinin önem verilmesi gereken okullar olduğuna dikkat çeken Başkan Baran, "Sizler bizim ve Türkiye'nin göz bebeği okulunda eğitim gören öğrencilersiniz. Burada hayata sanatkâr yetiştiriliyor. Disiplinli bir eğitim modeliyle yetişen gençler mesleğine uygun iş de bulabiliyor. Hükümetimizin verdiği destek önemli. Bizler de sizlerin eksiklerinizi giderme noktasında her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa