Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya'da vatanın güvenliği uğruna canlarını feda eden şehitler için hatim duası yapıldı.

        Amasya Belediyesinin 'Haydi Amasya Eller Semaya' sloganıyla Fatih Sultan Mehmet Camisi'nde düzenlediği organizasyonda yaklaşık 2 bin kişinin katılımıyla getirilen tekbirlerin ardından Kur'an-ı Kerim okunup şehit güvenlik güçleri ve gaziler ile milletin birliği için dua edildi.

        Vali Dr. Osman Varol, 15'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit ile programa katılan Belediye Başkanı Cafer Özdemir, "Gün bir olma, gün diri olma günü. Devletimizin bekası için teröristlere karşı göğsünü siper eden kahraman Mehmetçiklerimize dualarımızla manevi destek olduk. Ordumuzun muzafferiyeti için Amasyalı hemşehrilerimizin de katılımıyla her zaman olduğu gibi bugün de beraberliğimizi gösterdik. Askerlerimizin yanında bulunamasak da buradan dualar ile destek olma anlayışı içinde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkesiyle bu milletin söz konusu vatan olunca tek yumruk olduğunu dünya devletlerine gösterirken mazlumların da bir bakıma umudu olduk" diye konuştu.

        Programın sonunda çorba ikramı yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa