Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köyceğiz CHP İlçe Başkanlığı, Afrin Şehitleri için pazaryeri girişinde lokma döktürdü.

        Köyceğiz CHP İlçe Başkanlığı Afrin harekatında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü GATA hastanesinde Şehit düşen Dalaman Gürleyik mahallesinden Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Fuat Demir ve Afrin şehitleri için lokma döktürdü.

        Etkinliğe, CHP Köyceğiz İlçe Başkanı Hüseyin Erol ile birlikte parti yönetimi katıldı. CHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol etkinlikte yaptığı açıklamada; "Bu etkinlik milletimizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde toplumsal duyarlılığımıza sahip çıkmak ve perçinlemek için yapılmıştır. Tüm Şehitlerimiz en yüce değerimizdir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü tüm ulusumuzun ortak faydasıdır. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' anlayışı ile bir kez daha vatan uğruna canlarını ortaya koyan tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa