Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Bilecik'in Vezirhan Belde Belediyesi'ne hibe edilen bin 300 adet fidan beldeyi daha da güzelleştirecek.

        Hibe edilen fidanlar hakkında açıklama yapan Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret ettikten sonra daha önce de aldığımız fidan ve peyzaj bitkileri hibesinin devamı geldi. Beldemizde yapılacak mesire alanları ve parklarda kullanılmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından piyasa değeri 150 bin TL'lik toplam bin 300 adet farklı çeşitte fidan hibe alındı. Bizlere bu konuda yardımcı olduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa