Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - SPOR Toto 1. Lig takımlarından Boluspor'un Başkanı Necip Çarıkçı, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapacaklarını söyledi.

        Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, liglere verilecek olan milli maç arasını Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma ile değerlendireceklerini söyledi. Başkan Çarıkçı, Fenerbahçe ile geçmiş yıllarda özel maç yapmak konusunda bir çalışmalarının olduğunu ifade ederek, "Bu düşünce geçen yıl da vardı. Bu maç, bu seneye nasip oldu. Bu maçı yapmamız konusunda destek veren Sayın Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'a teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'yi Bolu'da görmekten onur ve gurur duyacağız" dedi.

        Çarıkçı, maçın bilet fiyatlarının 19 Mart Pazartesi günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında belirleneceğini söyledi. Karşılaşma Bolu Atatürk Stadı'nda 23 Mart Cuma günü saat 18:00'da oynanacak.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa