Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akyazı Belediyesi tarafından desteklenen İŞKUR ve KOSGEB işbirliğinde ilçedeki girişimcilere yönelik gerçekleştirilen hibe destekli sertifika programına yoğun başvuru oldu.

        Girişimcilik kurslarıyla ilgili anlaşma Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve İŞ-KUR İl Müdürü Tekin Kaya arasında imzalanmıştı. 230 kişinin başvurduğu KOSGEB girişimcilik programı ilk toplantısı Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleşti. Yoğun talep gelen girişimcilik kursu sertifikası için 5 gün eğitim alacak olan girişimci adayları, 5 iş günü eğitim aldıktan sonra sertifika almaya hak kazanacak.

        Girişimcilik eğitim programı kapsamında temel seviye girişimcilik eğitimi, "Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) arasındaki Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolünde" belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecek. Girişimcilerin alacakları sertifika ile 50 bin TL hibe, faizsiz geri ödemeli destek verilecek. Eğitimler Akyazı Belediyesinin belirleyeceği salonda verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa