Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyespor Genç Kızlar Basketbol Takımı, gerçekleşen U15 Genç Kızlar Balıkesir Lig maçında, Edremit Belediyesi Gürespor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmayı, Burhaniye Belediyespor Genç Kızlar Basketbol Takımı 57-32 kazanarak, Balıkesir Ligi 2'ncisi oldu.

        U15 Genç Kızlar Balıkesir Lig maçında mücadele eden Genç Kızlar Basketbol Takımı, Edremit Belediyesi Gürespor Takımı'nı 25 sayı farkla yenerek, lig 2'ncisi oldu. Rakibine karşı son ana kadar üstünlüğünü koruyan genç oyuncuları, Burhaniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ile Burhaniye Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Burhaniye Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Sevda Padem de yalnız bırakmadı.

        Maçın ardından, Burhaniye Belediyespor Genç Kızlar U15 Takımı ile birlikte, Balıkesir şampiyonu olan U18 ve Balıkesir 2'nciliğini elde eden U16 Genç Kızlar Basketbol Takımları da kupa aldı. Genç sporcular ödüllerini, Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ile Burhaniye Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Sevda Padem ve İsmail Ova'ın elinden aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa