Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünde düzenlenen TESKİ Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

        Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıza Tekin ve A. Soner Ergin katıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek TESKİ'nin önümüzdeki dönem çalışmaları konusunda bazı kararlar alındı.

        Yönetim Kurulu Toplantısının ardından, Başkan Albayrak ve TESKİ personeli Genel Müdür Başa'ya, TESKİ bünyesindeki 3 görev yılı doldurması sebebiyle küçük bir kutlama töreni hazırladı.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak toplantıda yaptığı konuşmada, "TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa bugün TESKİ'deki görev süresinin 3'üncü yılını doldurmuş oldu. Bu süre zarfında il genelinde büyük altyapı yatırımlarının yapılmasında etkin rol aldı. Tekirdağ'a oldukça güzel şeyler kazandırdı. Böylesine başarılı bir genel müdür ile çalıştığım için çok mutluyum. Gece gündüz demeden verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür eder ve başarılarının devamını dilerim" dedi.

        Başkan Albayrak'ın ardından konuşan Genel Müdür Başa, "3 yıldır birlik ve beraberlik içinde sizlerle çalışmaktan dolayı çok mutluyum. Bize verilen görevleri layıkıyla yerine getiriyoruz. Tekirdağ halkı için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza kesintisiz su ve atıksu hizmeti vermek için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak önderliğinde çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. TESKİ'de geçirdiğim 3 yıl boyunca siz TESKİ emekçileri ile beraber bazen güzel bazen zor günler geçirdik. Ama hep vatandaşımızı memnun etmeye çalıştık. Bizi aile olarak kabul eden herkese teşekkür ederim. Özellikle sayın başkanıma bize verdiği destek ve bu güzel jesti için teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa