Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından geleneksel hale gelen ayın şoförü seçimlerinde Şubat ayının şoförü Burhan Koca seçildi. Nezaketi ve çevresine olan duyarlılığı dolayısıyla ayın şoförü seçilen Burhan Koaca'ya ödülünü Forum Aydın Alışveriş merkezi Müdiresi Ezgi Çubukçu takdim etti. Ayın şoförü olan seçilen Burhan Koca, plaketi alırken altın ödülünü ise devam etmekte olan Afrin operasyonu nedeniyle TSK'ya gönderilmesini istedi.

        Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak 30 ay önce başlattıkları ayın şoförü uygulamasında ayın şoförünü seçerken çeşitli kriterleri göz önünde tuttuklarını belirten Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, şoförlükte trafik kurlarının önemi kadar görgü kuralları ve nezakete de büyük önem verdiklerini belirterek Kadınları Gününü içinde barından Mart ayında en centilmen şoförlere ayın ödülünü vermeyi uygun bulduklarını belirtti. Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semh Özmeriç ise, Mart ayında ayın şoförünün rol model olmuş başarılı bir kadın tarafından verilemesini istediklerini bu kapsamda da Forum Aydın Alışveriş Merkezi'nin başarılı Müdiresi Ezgi Çubukçu'ya uygun gördüklerini belirterek Çubukçu'ya başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

        "Saygı başarıyı da beraberinde getirir"

        İçerisinde kadınlar gününü barındıran bir ayda böylesi bir ödülün verilmesi için kendisinin seçilmesine teşekkür eden Forum Aydın Alışveriş Merkezi Müdiresi Ezgi Çubukçu, hayatın her alanında saygının her şeyden önemli olduğunu belirterek "Saygı başarıyı da beraberinde getirir. Forum Aydın Alışveriş Merkezi olarak Aydın'daki pek çok sosyal projelere katılıyoruz, destek veriyoruz. Saygı başarıyı da beraberinde getirir. Bu kapsamda saygıyı da sürekli ön planda tutan Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ve şoförlerine kadınlarımız Adına teşekkür edyorum" diye konuştu.

        Ödülünün Afrin'e gönderilmesini istedi

        Konuşmaların ardından ayın şoförü seçilen Burhan Koca, plaketi kabul ederken, kooperatif tarafından verilen altını ise Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Afirin'de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Afrin kahramanlarına gönderilmesini istedi. Kooperatif yönetimi Koca'nın bu isteğini takdirle karşılayıp tebrike tti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa