Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Fatih Ortaokulu 'Pİ' günü kutlaması yaptı.

        Bilgi ve eğlencenin bir arada olduğu program boyunca öğrenciler, Pİ sayısının nerden geldiğini dinleti ve görsel sunumlarla öğrenirken bir yandan da yapılan yarışmalarda eğlenceli vakit geçirdiler. Pİ sayısının ispatını çeşitli modellerle gösteren öğrenciler, aynı zamanda Pİ şekli ve sayısı ile ilgili yaptıkları pasta, tişört, çanta, tablo, kitap ayracı, toka, akvaryum, maket adam gibi birçok tasarımı sergilediler. En güzel pasta, en iyi tasarım, kelime türetme ve Pİ sayısını ezbere okuma yarışmaları kıyasıya geçti. Pİ sayısını ezbere okuma yarışmasında 6. sınıf öğrencisi Arzu Kurtçuoğlu ve 7. sınıflardan Kamuran Kaygısız, 115 basamağı ezbere okuyarak geçen yılın rekorunu kırdılar.

        Okul Müdürü Recep Ergüven, Müdür Yardımcısı Hüseyin Ercan ve öğretmenler tarafından öğrencilere birçok hediyeler verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa