Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düzenlenen etkinliklerde polis ve vatandaşlar kol kola girerek halay çekti.

        Çukurca ilçesinde baharın gelişini simgeleyen yöresel etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu. İlçe kaymakamlığı ve belediye başkanlığı organizesinde Cumhuriyet Mahallesi düğün alanında düzenlenen kutlamalara, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Temel Ayca, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Belediye Başkan Vekili Yardımcısı Murat Keskin ile yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

        Binlerce kişiye verilen yemeğin ardında kutlamalar Kaymakam Ayca'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile devam etti. Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekildi. Bazı polis memurları da vatandaşlarla kol kola girerek halay çekti. Birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin sergilendiği Çukurca'da, bahar kutlamaları; yumurtalar tokuşturma, çuval yarışı gibi bazı etkinliklerle sona erdi.

        Huzurun sağlandığı ilçede ilk defa baharın gelişinin kutlandığını belirten ilçe sakinleri, bu etkinliği düzenleyen Kaymakam Ayca ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa