Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        üleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı konferans salonunda müzik dinletisi eşliğinde düzenlenen program ile kutlandı.

        SDÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi; "Özel meslek günümüz olan 14 Mart Tıp Bayramı'nı bir kez daha kutlamak üzere, sağlık ekibinin üyeleri olarak toplanmış bulunuyoruz. İnsan sağlığı için fedakârca çalışan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlarım."

        Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakârca çalışıldığını belirten SDÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Rasih Yazkan,sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

        Hastane bünyesinde yeni göreve başlayan öğretim üyelerinin kendilerini tanıtmalarının ardından hastanemiz hekimleri tarafından hazırlanan müzik dinletisine geçildi.

        Büyük beğeni toplayan müzik dinletisinin sona ermesi ile Tıp Bayramı için hazırlanan pasta kesimini gerçekleştirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa