Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci ilçesine bağlı 5 mahallede altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Ahmetler Mahallesi'nde de 8 kilometrelik altyapı çalışmaları başladı.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı ihtiyacı olan mahallelere sağlıklı ve uzun yıllarca kullanılabilecek altyapılar kazandırmaya devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci'nin Ayvaalanı, Azizbey, Minnetler ve Çağıllar mahallelerindeki altyapı çalışmalarına Ahmetler Mahallesi de eklendi. 3 bin 705 metrelik kanalizasyon hattı çalışmalarının devam ettiği Ahmetler Mahallesi'nde 4 bin 195 metrelik içme suyu şebeke hattı ile 15 bin metrekare kilit parke taşı döşeme çalışmaları da hayata geçirilecek.

        Ahmetler Mahalle Muhtarı İsa Demirel, "Yıllar önce kendi imkanlarımız ile döşediğimiz kanalizasyon hattında sık sık arızalar meydana geliyordu. MASKİ'nin mahallemizde başlattığı altyapı yenileme çalışması başladı. Çok memnunuz. Altyapı çalışmasından sonra kilit parke taşı da döşenecek. Mahallemiz Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ sayesinde hizmetlere kavuşuyor. Sıkıntılarımız gideriliyor. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve emeği geçen herkese şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa