Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'nın eşi Lütfiye Atilla, öğrencilere ayakkabı dağıttı ve kadınlarla birlikte fidan dikti.

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla'nın eşi Lütfiye Atilla, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Atilla, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın organizasyonunda Sur ilçesinde yer alan İskenderpaşa İlkokulu'nda 220 çocuğa spor ayakkabısı dağıttı. Okul yönetimi tarafından belirlenen dezavantajlı 220 çocuğa ayakkabı dağıtımında Atilla, öğrencilerle yakından ilgilendi, sohbet etti, ders durumlarını sordu ve öğretmenlerine eğitim alanında verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti. Dağıtılan spor ayakkabılarından dolayı oldukça mutlu olan çocuklar, Atilla'ya teşekkür etti.

        İskenderpaşa Anaokulu'nu da gezen Atilla'ya eşlik eden idareciler, okul hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Öğrenci velileriyle de sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinleyen Atilla, son olarak öğrenci ve okulun idarecileriyle toplu fotoğraf çektirdi.

        Atilla, fidan dikti

        Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla'nın eşi Lütfiye Atilla, İskenderpaşa İlkokulu'nda çocuklara ayakkabı dağıttıktan sonra, Kayapınar ilçesinde Kent Ormanı 2'inci etabında kadınlarla birlikte ağaç dikme etkinliğine katıldı. Daha önce ekipler, tarafından açılan çanaklara Atilla ve beraberindeki kadınlar 50 adet 4 yaş İran çamı dikerek ağaçlara can suyu verdi.

        Ağaç dikiminin ardından kadınlarla bir süre sohbet edip fotoğraf çektiren Atilla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri nedeniyle verdikleri emeklerden dolayı Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı personellerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa