Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, "Kaymakamlık ve Belediye devletimizin halka açılan hizmet kapılarıdır ve sonuna kadar vatandaşımıza açıktır" dedi.

        Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Şaban Arda Yazıcı, ilçeye bağlı Anıl, Kalaba, Belen ve Topçular Mahallelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanan Yazıcı, mahallelerdeki okulları da ziyaret ederek okul müdürleri ve öğretmenlerden okulların fiziki durumu, eğitim ve öğretim ile ilgili eksiklikler ve talepler hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleştirilen okuma yazma kurslarına katılan kadın kursiyerlerin ders gördüğü sınıfları da ziyaret eden Yazıcı kursiyerle sohbet ederek, kurs hakkında bilgi aldı.

        İlçe merkezi başta olmak üzere tüm kırsal mahallelerde oturan vatandaşların devlet nezdinde birinci sınıf vatandaş olduğunu ifade eden Yazıcı, "Kırsal mahallelerde yaşanan sorun ve sıkıntıların ivedilikle çözülmesi için ne gerekiyorsa Hani Kaymakamlığı ve Hani Belediyesi olarak hazırlanan yatırım programı çerçevesinde yapacağız. Kaymakamlık ve Belediye devletimizin halka açılan hizmet kapılarıdır ve sonuna kadar vatandaşımıza açıktır" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa