Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya Belediyesi tarafından Hattat Hamdullah İmam Hatip Ortaokuluna kazandırılan Z-kütüphanenin açılışı yapıldı.

        Öğrencilerden oluşan mehteran takımının konseri sonrası açılan kütüphanenin kurdelesini Vali Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş kesti. Başkan Özdemir ile birlikte kütüphaneyi dolaşan Vali Varol, Z-kütüphanelerin estetik ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerin okullarda bilgiyi sevmesi ile öğrenmesine imkan veren sosyal alanlara sahip olduğunu söyledi.

        Eğitime katkı sağlamak amacıyla Z-kütüphaneleri hizmetine sunduklarını belirten Özdemir de, "Okumak, ilim edinmek, bilim sahibi olmak çok önemlidir. Şu anda dünyada en büyük güç bilgidir. Bilgiye sahip olabilen güçlü olabiliyor. Dolayısıyla biz de Amasya Belediyesi olarak bu doğrultuda hedeflerimize ulaşmak için bu tip yerleri öğrencilerimizin, çocuklarımızın, gençlerimizin hizmetlerine sunuyoruz. İnşallah hayırlara vesile olur" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa