Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, Yönetim Kurulu Üyeleri ve A Milli Takım eski antrenörleri Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınırları teröristlerden temizlemek üzere Afrin bölgesine düzenlemiş olduğu Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için Hatay'a geldi.

        Antakya'da bir dizi ziyaretlerde gerçekleştiren Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin'i de makamında ziyaret etti.

        Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Türk antrenörlerinin ülkemizin bekası için her zaman taşın altına elini koyduklarını vurgulayarak, "Türk futbolunun en önemli halkası hem eğiticilik hem de öğreticilik görevini üstlenmiş olan antrenörlerini ve teknik direktörlerini burada ağırlamaktan gurur duyuyorum. Türk antrenörleri üzerlerine düşeni yapmıştır ülkemiz zorluklar geçirirken. Sınır ötesinde kahraman Mehmetçiğimiz terörle mücadele adına ülkemizin bekası için bir operasyon gerçekleştiriyor. Şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize de Allah'tan şifalar diliyorum. Orta Doğu coğrafyasının zorluğunu biliyoruz. Ülkemizin bekasının korunması için yaşadığımız zorlukları el birliği ile göğüslüyoruz. Bu noktada Türk antrenörleri her zaman taşın altına elini koymuştur. Hassa, Reyhanlı ve Kırıkhan daha çok ateş hattında. Antakya ve İskenderun'a ne bir bomba düştü, ne de güvenlik sıkıntısı yaşadık. Tabi ki ilçelerimize düşen her bomba bizim kalbimize düştü" dedi.

        Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Başkanı İsmail Dilber ise Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin'e kabulünden dolayı teşekkür ederek, "Bizim dünyamızda şöyle bir durum var; sivrisineği tek tek öldürmektense bataklığı kurutalım diye. Eğer Orta Doğu bir bataklık ise devletimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bunu kökünden temizlemek için bulunduğu yeri temizlemek istiyor. Bu bataklığı kurutmak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne düşüyorsa Zeytin Dalı Harekatı ile bunu başaracaklardır. Bizler de buraya manevi destek verebilmek için geldik. Hatta mart ayı olağan yönetim kurulu toplantımızı da buraya aldık. Gönlümüzün burada olduğunu bildirmek istedik. Manevi bir katkımız olursa mutlu oluruz. Allah, ülkemize, ordumuza zeval vermesin, gönlümüz onlarla beraber" ifadelerine yer verdi.

        Konuşmaların ardından Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Başkanı İsmail Dilber 1923 yılında kullanılan Türk Milli Takım Formasını Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin'e hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hatay İlçeleri
        Tüm Hatay Haberleri
         Hatay

        Hatay

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa