Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne'nin İpsala ilçesinde polis tarafından durdurulan araçta yasadışı yollarla Yunanistan'a gitmek isteyen 6 kişi ile organizatörlük yaptığı belirlenen 1 kişi yakalanarak, gözaltına alındı.

        3 ayrı suçtan yakalama emri bulunduğu tespit edilen M.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

        Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, İpsala'daki Kumdere köyü sapağında A.Ç. yönetimindeki aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada sürücü A.Ç. ile yasadışı yollarla Yunanistan'a gitmek isteyen Ş.Y., B.Y., C.Y., T.Y., M.K. ve Suriye uyruklu S.A. yakalanarak, gözaltına alındı. Araçta bulunan M.K.'nin, hükümlü veya tutuklunun kaçması, hırsızlık ve ateşli silahlar kanununa muhalefet suçlarından 3 ayrı arama emri bulunduğu belirlendi.

        Suriyeli S.A, emniyetteki işlemlerinin ardından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi. İfadeleri tamamlanan diğer 6 şüpheli ise İpsala Adliyesine sevk edildi.

        M.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer 5 kişi ise serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa