Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Liginde normal sezonun sona ermesinin ardından, 4 takımın mücadele edeceği Play-Off grubu maçlarının programı belli oldu.

        1.Amatör Kümede normal sezonun ardından gözler play-offa çevrildi. Arguvan Belediyespor, Demirspor, Ataköyspor, ve Pütürge Belediyespor'un mücadele edeceği play-off grubu müsabakaları 18 Mart Pazar günü başlayacak.

        A grubunun birincisi olan Pütürge Belediyespor ile B grubunun ikincisi Ataköyspor'un, B grubunun birincisi olan Arguvan Belediyespor ile de A grubunun ikincisi Demirspor'un karşı karşıya geleceği müsabakalar tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak.

        Buna göre play-off programı şöyle:

        18 Mart Pazar

        Yeşiltepe 3 Nolu saha saat: 12.30: Pütürge Belediyespor - Ataköyspor, Yeşiltepe 3 Nolu saha saat: 15.00 Arguvan Belediyespor - Demirspor

        Final maçı 25 Mart Pazar, 3 Nolu saha saat: 14.30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa