Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki Afrin bölgesinde devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart'ın (26) cenazesi askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'na getirildi.

        Zeytin Dalı Harekatı sırasında Cinderes bölgesinde görevdeyken el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu Tankçı Uzman Çavuş Taner Kart kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Ordu'nun Akkuş ilçesi nüfusuna kayıtlı ve 1 yıllık evli olan şehit Taner Kart'ın cenazesini havalimanında törenle karşılandı. Karşılamada şehidin annesi Nurlu ile babası İlhan Kart metanetini korurken, şehidin 1 yıllık eşi Ayşe Kart ise gözyaşlarını tutamadı. Askeri uçaktan alınarak cenaze aracına konulan şehidin naaşı, Ünye'de Cumhuriyet meydanında düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

        Havalimanındaki karşılamada AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Ergün Taşçı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Valisi Seddar Yavuz, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç'ın da aralarında bulunduğu protokol mensupları da hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa