Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Belediyesi ve Türk Kızılayı Batman Şubesince kentteki Ezidilere gıda kolileri ve şartlı nakliye kartı dağıtımı gerçekleştirildi.

        Irak'ın Şengal bölgesinden kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı Uğurca köyündeki çadır kente yerleştirilen Ezidilere, Batman Belediyesi ve Türk Kızılayı Batman Şubesince, gıda kolileri ve şartlı nakliye kartı dağıtımı yapıldı. Çadır kentte kalan 36 Ezidi'ye Birleşmiş Milletler tarafından finanse edilen yardımları dağıttıklarını belirten Türk Kızılayı Şube Başkanı Ali Tezdiğ, "Batman Belediyesi ve Türk Kızılay işbirliğiyle şubemize gönderilen yardım kolileri Ezidi, Suriyeli ve Türk vatandaşlarımıza dağıtılıyor. Yarın da şehir merkezinde bulunan yardıma muhtaç ailelere Batman Belediyesi ve Kızılay işbirliğiyle yardım kolilerinin dağıtımına başlanacak. Yardımlarımız bir hafta boyunca da devam edecektir" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa