Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı toplantısının ilk oturumunu Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik başkanlığında yaptı. Toplantıda 88 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, meclis toplantısını açtıktan sonra bir süre önce bıçaklı saldırı sonucu yaralanan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'e meclis adına geçmiş olsun dileklerini iletti. Yahyalı Belediye Başkanı Öztürk de tedavi sürecinde arayan ve soran herkese teşekkür etti.

        Toplantıda 88 gündem maddesi ele alındı. Mecliste, Sahabiye-Fatih Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap Uygulama Esasları ile ilgili komisyon raporu da görüşüldü. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin başarıyla devam ettiğini belirterek, hafta sonu okul ve cami temeli attıklarını hatırlattı ve destekleri nedeniyle hayırseverlere teşekkür etti. Başkan Çelik, ilk etapta yer alan 512 hak sahibinden 502'siyle rızaları ile uzlaşmalarının önemini vurguladı. Başkan Çelik, önümüzdeki günlerde başlayacak olan ikinci uygulama etabı uzlaşma görüşmeleri için de uygulama esasları yönetmeliğinde bazı düzenlemeler yapıldığını belirtti.

        Meclis toplantısında ihtiyaç sahipleriyle hayırseverleri bir araya getirecek olan Kayseri Kardeşlik Platformu projesi kapsamında banka hesabı açılarak şartlı bağışların toplanması konusu da ele alındı. Başkan Mustafa Çelik, kardeşlik platformu için gönlü zengin Kayserililerden ziyadesiyle talep geldiğini; ancak bazı hayırseverlerin ihtiyaç sahibi ailelere direk yardım etmektense Büyükşehir Belediyesi kanalıyla yardımcı olmak istediklerini söyledi ve bunun için banka hesabı açılacağını dile getirdi.

        Toplantıda 88 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa