Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Adıyaman'ı yeni bir spor dalı olan Hokey ile tanıştırarak Çelikhan Çim Hokeyi kursu açıldı.

        Antrenmanları ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Çelikhan ilçesinde Çim Hokeyi eğitimleri ile farklı bir branşta sporcu yetiştirmeye başladıklarını söyledi.

        İlk etapta 45 sporcunun eğitim almaya başladığını vurgulayan Müdür Keleş, "Yakın zamanda bu sayının ve elde edilen başarıların da artacağına inanıyorum" dedi.

        Adıyaman Hokey Takımının U16 yaş Açık Alan ve Salon Turnuvasında 1.ligde mücadele ettiğine de dikkat çeken Müdür Keleş, "Gençlerimizin spor olan ilgisi her geçen gün artıyor. Bizler tüm tesislerimizde özellikle farklı branşlarda sporcular yetiştirebilmek için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Artık Adıyamanlı gençlerimizin yanı sıra Çelikhan ilçemizin gençleri de Hokey'de hünerlerini sergileyecek ve sporcularımız kendilerini geliştirecek. Ben şimdiden Çelikhan ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adıyaman İlçeleri
        Tüm Adıyaman Haberleri
         Adıyaman

        Adıyaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa