Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Denizli'nin Çivril ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan keçiyi, Dağ Arama ve Kurtarma (DAK) ekipleri kurtardı. Kayalıklara inerken makara sistemi yetmeyen ekiplerin, hayatlarını riske atarak keçiyi kurtardıkları görüldü.

        Çivril ilçesi Gümüşsuyu mevkiinde bir keçinin yaklaşık 100 metrelik kayalıklarda mahsur kaldığı ihbarını alan DAK ekipleri 9 kişilik bir ekiple bölgeye ulaştı. Dağlık alana makara ve halat sistemi kuran ekipler, keçiyi bulunduğu yerden çıkarmak için kayalıklara indi. Akşama doğru başlayan kurtarma operasyonu gece saatlerine kadar devam etti. Keçinin mahsur kaldığı yerin çok alçakta olmasından dolayı ekipler makara sistemi kuramadıkları belirli yükseklikte bir birlerine bağladıkları halatla ile bölgeye iniş yaptılar. Keçinin hayatını kurtarmak için kendi hayatlarını riske atan ekipler sonunda keçiyi kurtarmayı başardı. Kurtarılan keçi sahibi Mehmet Öztürk'e teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa