Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle Ligi Futbol Turnuvası'nda Bigadiç Yıldız Futbol takımı ile Bigadiç Gençler Futbol takımlarını mağlup eden Gömeç Yıldız Futbol takımı ile Gömeç Gençler Futbol takımı turnuvada çeyrek finale yükseldi.

        Gömeç Belediyesi'ne ait halı sahada gerçekleşen karşılaşmalarda; Bigadiç Yıldız Futbol takımını 8-1 yenen Gömeç Yıldız Futbol takımı ile aynı takımın Gençler Futbol Takımını 14-3 mağlup eden Gömeç Gençler Futbol takımının bu başarısı büyük bir memnuniyetle karşılandı.

        Önümüzdeki haftalarda çeyrek final karşılaşmalarına çıkacak olan Gömeçli Yıldız ve Genç Futbol takımlarının iddialı oldukları öğrenildi.

        Öte yandan Gömeç Belediyesi tarafından misafir edilen Bigadiç Gençler ve Yıldız takımlarının futbolcuları arasında kaynaşma ve kardeşlik bağlarının oluşması ise dikkatlerden kaçmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa