Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Ağrı'da program düzenlendi.

        Kültür ve Kongre Merkezi Salonunda Nurettin Dolgun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen programa, Vali Süleyman Elban, Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından okul müdürü Mehmet Özmüş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra 'Bir İstiklal Öyküsü' ile ilgili video gösterisi ve öğrenciler tarafından hazırlanan skeçle program devam etti. Atatürk İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Berin Neva Özmüş'ün İstiklal Marşı okuması, salonda duygulu anlar yaşattı.

        Şiirlerin okunduğu programda, değişik dallarda yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa