Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Siirt İl Müdürlüğü ile Kurtalan Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi A.S.O Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 120 girişimci adayına sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

        Sertifika törenine, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Kurtalan Kaymakamı Musa Üçgül, Ak Parti Kurtalan ilçe Başkanı Faris Akgül, Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adil Taşkıran ve KOSGEB Siirt Müdürü Ömer Erkılıç katıldı. KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç, girişimci kültürünün oluşmasını, ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılmasını, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulmasını amaçladıklarını belirterek, "Girişimci adaylarımıza yeni işletme kurdukları zaman KOSGEB olarak 50 bin TL geri ödemesiz üst limitli hibe ve 100 bin TL geri ödemeli faizsiz kredi desteği veriyoruz ve ayrıca kadın ve engelli girişimcilere yüzde 20 pozitif ayrımcılık uyguluyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa