Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Zehra Anne Çocuk Kur'an Kursu görevlileri, vatandaşlar ve muhtarlarla el ele vererek hazırladıkları yiyecekleri kendi elleriyle götürerek sınırda bulunan Şehit Teğmen Zafer Toka karakoluna teslim etti.

        Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe vatandaşların desteği devam ediyor. Sivas'ın Suşehri ilçesinden yaklaşık 50 kişilik grup hazırladıkları meyve, sebze, çay, elma gibi yiyeceklerle birlikte otobüsle Hatay sınırına gitti. Burada 81 ilden gelen vatandaşlarla birlikte Mehmetçiğe moral vermek amacıyla bir araya gelen 50 kişilik grup, hazırlamış oldukları erzağı Kırıkhan'da bulunan Şehit Teğmen Zafer Toka Karakolu'na teslim etti.

        "Sizin desteklerinizi görünce duygulanıyoruz"

        Şehit Teğmen Zafer Toka karakolunda görev yapan binbaşı, destekleri görünce duygulandıklarını belirterek, "Ben burada Kırıkhan'da görev yapıyorum. Sizden, vatandaşlardan gelen malzemeleri içeride fiili olarak geceli gündüzlü görev yapan arkadaşlarımıza ulaştırıyoruz. Bizim için de çok iyi oldu. Sizin desteklerinizi görünce duygulanıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa