Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin olağan genel kurulları yapıldı.

        Çemişgezek ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi, Kefalet Kooperatifi'nin yıllık olağan genel kurul toplantısı üyelerin ve ilçe dışından gelen konukların katılımıyla gerçekleştirildi.Tek liste oylama ile yapılan her iki seçim neticesinde Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu başkanlığına Fahri Savaş Somyürek, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına ise Öztan Önal tekrardan seçilerek güven tazeledi.

        Genel kurula Tunceli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hıdır Belice, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İl müdürü Cevat Salman, İl Şoförler Odası Başkanı Erdal Büyüktaş, Pertek ve Hozat ilçelerinin oda ve kooperatif başkanları ile ilçe esnafı katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tunceli İlçeleri
        Tüm Tunceli Haberleri
         Tunceli

        Tunceli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa