Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncirliova Spor Lisesi Antalya Kemer'de düzenlenen grup müsabakalarından 11 madalya ile döndü. Serbest ve Grekoromen stilde 3 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya alan pehlivanlar, hedeflerinin Türkiye şampiyonası olduğunu belirttiler.

        Antalya Kemer'de 11 illin 200 sporcu ile katıldığı 15-16 yaş grekoromen ve serbest güreş (B) grup birinciliğinde İncirliova Spor Lisesi'nin güreşçileri hem serbest hem grekoromen stilde takım halinde 2.oldu. Bireysel olarak ise 16 sporcu ile katıldığı müsabakalardan 11 madalya kazanan okulun güreşçi öğrencileri hedeflerinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu belirttiler.

        İncirliova Spor Lisesi olarak kendilerine destek veren herkese teşekkür eden pehlivanların Hocası Cengiz Dulkadir, "Efeler Diyarı Aydın'ı grup müsabakalarında minderde en iyi şekilde temsil ettik. Güreş antrenörlerimiz Nuri Tunç ve Mustafa Biçer hocalarımıza da teşekkür ediyoruz" dedi.

        5-8 Nisan 2018 tarihlerinde Rize'de yapılacak olan Türkiye şampiyonası için çalışmalarına devam eden pehlivanlar hedeflerinin Aydın'ı en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk olduğunu belirttiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa