Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında iki ayrı operasyonda toplam 11 bin 500 kaçak sigara ele geçirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz merkezinde ve ilçelerimizde haksız kazanç sağlamak amacıyla gümrük kaçağı ticareti yapan ve nakleden şahıs/şahısların deşifresine yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Görevlilerimizce; 10 Mart 2018 günü ilimiz Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Özalp yolunda durumundan şüphelenilerek durdurulan 65 ... plaka sayılı minibüste, aracın koltuk altlarında, cam altlarında bulunan doğal boşluklarında, motor kaputunda ve yedek lastiğinin içerisinde zulalanmış vaziyette bin 500 paket, 11 Mart 2018 günü ilimiz Kurubaş mevkiinde durumundan şüphelenilerek durdurulmak istenen ve ihtara uymayarak Gürpınar istikametine kaçan ve Gürpınar Koyunyatağı Mahallesinde durdurulan 34 ... plaka sayılı araçta ise 10 bin paket olmak üzere toplam 11 bin 500 paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Ele geçirilen kaçak sigaralarla ilgili araç sürücüleri N.A. ve Ö.İ. isimli şahıslar hakkında 5607 S.K.M. suçundan yasal işlem yapılmış olup, ilimiz merkezinde ve İlçelerimizde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa