Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yerel Buluşmalar etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesince düzenlenen toplantıya Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

        Akçaabat'ta bir Restoran'ta düzenlenen toplantıya, Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Ak Parti Akçaabat Teşkilat Başkanı Hüseyin Altıntepe, belediye başkan yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.

        Okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarıyla bir araya gelinen toplantıda konuşma yapan Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Sivil toplum örgütleri ve toplumun dinamikleriyle buluşmanın her zaman öncelikleri olduğunu belirterek, " Ak Parti döneminde en fazla pay ayrılan bakanlık Milli Eğitim Bakanlığı olmuştur.Eğitime verilen değer, sadece öğretmenlerimize ve öğrencilerimize değil aynı zamanda geleceğimize yapılan yatırımdır. Nüfusun artmasıyla birlikte hem öğretmen sayısında hem de öğrenci ve okul sayısında artış meydana gelmiştir. Derslik sayısını arttırarak öğretmen başına düşen öğrenci sayısını azaltarak öğretmen-öğrenci arasında yakın ilişkinin kurulmasını sağladık"dedi

        Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ise geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, ülkemizin değerli eğitimcilerinin elinde şekillendiğini vurgulayarak, Eğitim ve öğretimin ülkeler için büyük önem taşıdığını ifade etti.

        Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, eğitim camiasının görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Bugüne kadar gerekli birimlerle istişarelerde bulunarak okullarımıza ve öğrencilerimize destek olmaya özen gösterdik. Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsü kazanan köy ve beldelerimizde, ilçe merkezinde bulunan okullarımızın taleplerini imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya gayret gösterdik. Teknoloji çağında yaşamamız sebebiyle en iyi bilgiyi üretmek ancak kaliteli bir eğitimle mümkün olur. Eğitimin temel ayağı okullarımızdır. Gelişen dünya şartlarında ülkelerin kalkınması eğitimde bilimi ve teknolojiyi kullanarak ileri gitmekle mümkündür. Okullarımızda öğrencilere araştırmayı, incelemeyi ve sorumluluk duygusunu kazandırabilmeliyiz. Bu konuda eğitimcilerimiz büyük önem arz etmektedir. Biz, Akçaabat Belediyesi olarak her zaman eğitime hizmet etmeye hazırız." dedi.

        Programın son bölümünde okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları görüş ve önerilerini söz alarak tek tek belirttiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa