Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP genişletilmiş il ve ilçe başkanları ile istişare toplantısı Aşkale'de gerçekleşti.

        Aşkale Belediyesi Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Erzurum İl Başkanı Naim Karataş , Aşkale İlçe Başkanı Toksöz Kartal , MHP Erzurum ilçe başkanları ve Aşkale'li vatandaşlar katıldı.

        MHP Aşkale ilçe Başkanlığı olarak düzenlenen toplantıda il Başkanı Karataş ve ilçe Başkanı Kartal'ın konuşmaları sonrası söz alan Erzurum Milletvekili Kamil Aydın konuşmasında " Türkiye Cumhuriyeti devleti ilelebet var oldukça MHP de var olacaktır. Ülkücünün MHP'linin yeri MHP'sidir. Sağda solda kahve köşelerinde ben eski Ülkücüyüm diye lafa başlayıp sonrasında falan partideyim filan yerde adayım diyenlere asla pirim vermeyin. Ülkücünün eskisi yenisi olmaz. Siyasette ise Ülkücünün yeri MHP'sidir" dedi.

        Toplantı sonrası ilçede esnaf gezisi yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa