Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) sarı listeden 3. grup kamu ve yapı müteahhitler adayı olan iş adamı Biroğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Biroğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, yeni evlenin çiftlerin düğünlerine de katılarak ailelerin mutluluğunu paylaştı.

        Seçim çalışmaları kapsamında Ergani ilçesini ziyaret edip esnafa projelerini anlatan Mahmut Biroğlu daha sonra Diyarbakır'da önemli yere sahip Bingöl Kavar aşireti ile Akçadağ ailesinin düğün törenlerine katıldı. 14 Nisan'da yapılması planlanan DTSO seçimde sarı listeden 3. grup kamu ve yapı müteahhitler adayı iş adamı Mahmut Biroğlu, gündüz esnaf ziyareti yaparken, akşam saatlerinde ise düğünlere katılarak ailelerin mutluluğuna ortak oldu. Düğünlerde halaya da katılan Biroğlu, Diyarbakır ve Diyarbakırlıların her türlü sevinç ve kederini paylaşmak istediklerini söyledi. Biroğlu, ziyaretlerinde seçilmeleri durumunda hayata geçirecekleri projeler hakkında da bilgiler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa