Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'da hafta sonu tatilini sahil kenarında değerlendirmek isteyen vatandaşlar günübirlik tatil beldesi Sakin Kent unvanlı Akyaka sahiline akın etti. Hava sıcaklığının 18 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 15 derece hissedildiği Akyaka mahallesinde tekne turu yalpak isteyen vatandaşlar Kadın Azmağında yarım saatlik tekne turu yaptı.

        Kadın Azmağında tekne turunu tamamlayan vatandaşlar Akyaka sahilindeki kafelerde güneşin tadını çıkardı. Sahildeki kafelerde oturacak yer bulunmazken, çocuklar deniz suyu ve kumu ile oynadı. Özellikle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde okuyan öğrencilerin hafta sonu tatilini değerlendirmek için Akyaka sahilini rağbet gösterirken, aileler de çocukları ile güneşin tadını çıkardı.

        Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar balık tutmayı da ihmal etmediler. Vatandaşlar, "Muğla'ya kış gelmedi. Hava güzel, denize bile giriliyor. Mart ayında havanın sıcak olmasını değerlendirmek istedik" dediler.

        Hava sıcaklığını fırsat bilen bazı vatandaşlar ise denize girdi. Denize giren vatandaşlardan Murat Kor, "Su çok güzel herkesi de girmesini tavsiye ederim" derken, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Talat Bulut, "Bence dışarısı daha soğuk. Deniz daha sıcak yani girilebilir çok rahat. Çok güzel bence. Herkesin yaşaması lazım. Çoğu yerde kar yağmasına rağmen, burada denize girebiliyoruz. Herkesin gelip görmesi lazım burayı" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa